Условия за ползване на магазина

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 7 работни дни след получаването й.

В такъв случай, трябва да уведомите представител на www.salvatoretifoso.com за решението си още същия ден , когато я получите като позвъните на определения за това телефон.Само след като сте получили потвърждение от нас можете да смените/върнете дрехата .

Връщането става по куриер за Ваша сметка. Когато бройките от модела са лимитирани и след изчерпването на пьрвата наличност , заявите желание и се запишите за следващите не важи възможността за връщане на сумата. Тогава можете да смените номер или да поръчате друг продукт за същата сума. Закупен артикул, който е изпълнен по Ваши индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане.

За да върнете закупена стока , тя трябва да отговаря на следните изисквания

 

– да сте уведомили екипа ни за връщане/смяна на артикул -да е в състоянието, в което е бил доставен ( да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.)

-да изпратите в пратката придружаващите документи – товарителницата на спидиторската фирма(Спиди или Еконт) е документ за ППП(пощенски паричен превод),която е задължително да изпратите в пратката,за да може сумата да бъде сторнирана и след това да ви бъде възстановена!Без този документ нямате право да върнете пратката!

 

www.salvatoretifoso.com  запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия. Възстановяване на сумата: В случай че желаете изцяло да върнете закупен артикул, той трябва да отговаря на посочените условия.

След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.

 

При поръчка от чужбина се приема само замяна на продукта, като доставките с куриер са за сметка на клиента!

back to top